GEORGE WOLFF INGIN MENYERANG PADA HARI 4 WPT FIVE DIAMOND
Uncategorized

GEORGE WOLFF INGIN MENYERANG PADA HARI 4 WPT FIVE DIAMOND

Tindakan sedang dijalankan pada Hari 4 World Poker Tour Five Diamond World Poker Classic di https://sifangartmuseum.org/ Bellagio dan pro lama George Wolff sedang membuat larian yang mendalam. Dia kembali ke padang dengan 410,000 cip dan akan berusaha untuk membuat timbunan pendeknya sepanjang hari.

“Ia adalah pelayaran yang cukup lancar,” katanya mengenai lariannya sejauh ini dalam Five Diamond. “Saya tidak mempunyai banyak cip, tetapi saya baru sahaja membuat keputusan yang kukuh.”

Wolff mempunyai $2.9 juta dalam kemenangan kejohanan secara langsung dengan markah terbesarnya datang pada Januari 2020, apabila dia menamatkan naib juara dalam acara penggelek tinggi Aussie Millions dengan harga $566,774. Ini menjadi wang tunai ketiganya di WPT, https://headphonica.com/ mengatasi wang tunai terbaiknya selepas menduduki tempat ke-24 di WPT Venetian pada Mei dengan harga $26,650.

Walaupun susunan cip yang lebih kecil, jangan menolak penampilan meja terakhir untuk Wolff. Di Siri Poker Dunia baru-baru ini, dia menjaringkan dua jadual terakhir dan kini mengharapkan lebih banyak lagi.

Apabila tidak bermain kejohanan, Wolff https://groopic.com/ tinggal di Portland, Oregon, bersama anjing dan kucingnya. Dia gemar mendaki di negeri yang menawarkan pelbagai aktiviti luar.

“Terdapat keajaiban semula jadi yang paling menakjubkan di Oregon,” katanya.

Hanya 29 pemain yang tinggal dan Wolff berharap dia akan berada di antara enam pemain terakhir yang bermain untuk gelaran di hadapan kamera televisyen esok di HyperX Esports Arena. Itu pastinya akan menjadi pengalaman yang bermakna untuk Wolff dan titik peluru utama pada resume pokernya.

“Sejujurnya, ini adalah kejohanan kegemaran saya,” katanya. “Ia sentiasa begitu. Saya suka Bellagio.”

Sean Chaffin https://gifetgif.com/ ialah seorang penulis bebas yang berpangkalan di New Mexico dan Texas. Karya beliau muncul dalam banyak laman web dan penerbitan. Ikuti dia di Twitter @PokerTraditions.