Permainan Kekili Bertugas dengan Pemasaran dan Selepas Jualan untuk Permainan Merkur
toto

Permainan Kekili Bertugas dengan Pemasaran dan Selepas Jualan untuk Permainan Merkur

eel Games akan bertanggungjawab untuk pembuatan dan pembangunan produk Merkur Games di Amerika Tengah dan CaribbeanPermainan Kekili Bertugas dengan Pemasaran dan Selepas Jualan untuk Permainan MerkurSumber Imej: Shutterstock.com
Merkur Gaming, cabang jualan dan pembangunan antarabangsa Merkur GmbH, mengumumkan ia telah bersetuju dengan perkongsian jualan dengan Reel Games, Inc. berkuat kuasa 1 Januari 2023.

Pemasaran dan Selepas Jualan
Perkongsian yang dicapai dengan pengilang dan pengedar mesin slot kekili dan video yang berpangkalan di Florida, terminal rolet berbilang pemain, sistem jackpot progresif, kejohanan slot dan permainan meja akan menyaksikan Reel Games memikul tanggungjawab untuk pemasaran dan perkhidmatan selepas jualan Merkur Gaming di Amerika Tengah dan rantau Caribbean.

Mengulas mengenai perkongsian jualan baharu, Tomás Mieles, pengurus pembangunan perniagaan, Kasino Sepanyol dan penyelaras, Sales LATAM, di Merkur Gaming, menyatakan bahawa dengan mencapai persetujuan dengan Reel Games, Merkur Gaming telah “mendapat rakan kongsi yang kukuh dan boleh dipercayai” dan yang kepakaran akan menjadi kunci untuk mengembangkan kehadiran syarikat di wilayah Amerika Tengah dan Caribbean.

“Walaupun kami sudah sangat berjaya di rantau ini, kami menjangkakan kerjasama dengan Reel Games akan meningkatkan lagi permintaan untuk produk kami dengan ketara,” Mieles menggariskan.

Sebagai pengedar utama mesin slot, terminal rolet dan sistem jackpot progresif di AS selama beberapa dekad, Reel Games akan memanfaatkan kepakarannya untuk mengeluarkan dan mengedarkan produk Merkur Gaming di Amerika Tengah dan Caribbean di bawah kerjasama itu.

Menjangkakan Kerjasama yang Berjaya
Sean Smith, presiden dan pengasas Reel Games, turut mengulas mengenai perjanjian itu, menghargai kepercayaan yang diberikan kepada Reel Games oleh Merkur Gaming dan berharap untuk mewujudkan “kerjasama yang rapat dan berjaya dengan rakan kongsi Eropahnya.

“Kami berbangga kerana ditawarkan peluang untuk mengukuhkan lagi dan mengembangkan tawaran pelbagai Merkur Gaming di Amerika Tengah,” tambah Smith.

Dengan pejabat perkhidmatan dan pasukan jualan di Mississippi, New Jersey, Oklahoma dan wilayah Caribbean, Reel Games dilesenkan untuk mengedarkan https://benunderwood.com/ mesin dan peralatan permainan di lebih lima puluh bidang kuasa AS, dan juga berfungsi sebagai pembekal utama untuk laluan pelayaran utama.

Sebahagian daripada Kumpulan Gauselmann yang berpangkalan di Jerman, Merkur Gaming bertanggungjawab untuk pembangunan, pengeluaran dan penjualan permainan serta mesin hiburan dan permainan, serta menyesuaikan produk syarikat kepada keperluan khusus bidang kuasa permainan tertentu dan keutamaan permainan bagi pemain tempatan.

Bahagian berasaskan darat kumpulan itu, Merkur Slots, telah sangat aktif di UK tahun lepas, telah membuka pusat permainan dewasa di seluruh negara sebagai sebahagian daripada pelan pelaburan £10 juta ($12 juta) di seluruh negara. Tempat permainan muncul di Aberdeen, Blackpool, Crawley, Kidderminster, Rayners Lane, Taunton, Sunderland, Stockton-on-Tees, Streatham, Dover, Brierly Hill, Bradford dan yang terbaru di Spalding .

Merkur Group UK mengakhiri tahun dengan menderma £12,000 ($14,400) kepada tiga badan amal – Action for Children, FareShare dan Willen Hospice – untuk mengesahkan komitmen pengendali untuk menyokong tujuan yang baik.