Slingo SPACE INVADERS Tiba di Portfolio Alam Permainan
toto

Slingo SPACE INVADERS Tiba di Portfolio Alam Permainan

Space Invaders kini akan menjadi sebahagian daripada barisan pembangun kandungan kasino dalam talian bagi tajuk SlingoSlingo SPACE INVADERS Tiba di Portfolio Alam PermainanSumber Imej: Gaming Realms
Gaming Realms telah menandatangani perjanjian pelesenan baharu dengan TAITO Corporation , salah satu syarikat permainan video terkemuka di Jepun, dan syarikat yang diiktiraf di peringkat global untuk francais Space Invadersnya.

Satu Ledakan dari Masa Lalu Mendapat Kehidupan Baru
Melangkah ke hadapan, Gaming Realms akan menawarkan pemain mekanik Slingo uniknya yang dicampur dengan francais SPACE INVADERS dalam permainan Slingo SPACE INVADERS yang dinamakan. Permainan video telah diperkenalkan pada tahun 1978 dan telah menjadi salah satu permainan yang paling berpengaruh di pasaran tempatan dan antarabangsa.

Beberapa dekad kemudian, pemain dari semua generasi sekurang-kurangnya telah mendengar nama SPACE INVADERS, dan inilah yang diharapkan oleh Gaming Realms dan TAITO Corporation, membawakan yang klasik kepada khalayak iGaming dan di beberapa tapak web pengendali yang paling menonjol.

Gaming Realms melancarkan permainan Slingo SPACE INVADERS melalui rakan kongsi pengendali antarabangsanya dan perniagaan Penerbitan Sosial. Tambahan baharu kepada perpustakaan itu menyertai pelbagai pilihan permainan berjenama dan biasa yang sudah mengagumkan, seperti Slingo Deal Or No Deal , Slingo Shark Week dan Slingo Deadliest Catch untuk menamakan beberapa.

Mengulas mengenai peluang ini, pembangunan perniagaan Gaming Realms Craig Falciglia memuji peluang untuk memulakan projek bersama dan mencipta semula SPACE INVADERS yang abadi dalam bentuk baharu yang akan Data HK disediakan kepada pemain dari seluruh dunia. Permainan itu, jelas Falciglia, menjamin pengalaman permainan yang mengasyikkan dan menarik untuk semua.

Slingo Adakah Kredit Ulang Tahun PENYERUH ANGKASA
Ketua Pegawai Eksekutif TAITO Corporation Tsuyoshi Nishiwaki berkata bahawa bekerjasama dengan Gaming Realms dan menyebarkan populariti francais dengan peminat iGaming adalah cara yang betul untuk meraikan ulang tahunnya yang ke – 45 .

“Kami merasakan bahawa Slingo dan SPACE INVADERS akan membuat perkongsian yang hebat, dan kami teruja untuk melihat watak Invader berpiksel ikonik kami nyata dalam platform yang mantap ini,” kata Nishiwaki. Syarikat itu telah menikmati hasil yang memberangsangkan pada 2022 , dengan hasil meningkat sebanyak 27% pada asas tahunan, kata syarikat itu pada awal Februari .

Mengenai permainan yang tersedia, Gaming Realms telah berjalan pada kadar pengeluaran yang baik dengan syarikat itu melancarkan Slingo Golden Envelope pada bulan Januari dan terus memperkenalkan lebih banyak permainan dalam format proprietari yang unik.